Airco

AIRCOSYSTEMEN & -INSTALLATIES


Een airco die alleen maar kan koelen, dat is al lang verleden tijd. Met onze airco's en chillers kan u de luchtkwaliteit en temperatuur volledig controleren en creëert u een aangenaam woon- of werkklimaat in alle gewenste ruimtes.

text

Airco-energiedeskundige

text

All-in onderhoud

text

Kwaliteitsmerken

AIRCO VOOR BEDRIJVEN


Een goede luchtkwaliteit op de werkvloer is belangrijker dan ooit. Investeren in een aircosysteem is daarom niet alleen slim, maar ook nagenoeg noodzakelijk.

Met een airco zorgt u voor een constante toevoer en circulatie van zuivere lucht in uw bedrijfsgebouwen. Maar dat is niet alles. Met onze aircosystemen kan u nog veel meer.

AIRCO VOOR BEDRIJVEN

AIRCO VOOR PARTICULIEREN


In uw woning moet u kunnen genieten van comfort. En comfort, dat is alles waar een aircosysteem op maat voor staat.

Koelen tijdens de zomers, verwarmen tijdens de winters, de luchtkwaliteit en -circulatie in uw woning te allen tijde aanhouden: met onze aircosystemen kan u het allemaal.  

AIRCO VOOR PARTICULIEREN

AIRCO SERVICE


Bij Cuypers Koeltechniek kan u rekenen op een 24/7 service voor het onderhoud van uw aircosysteem of -installatie. Dankzij goede relaties met onze leveranciers hebben wij de nodige onderdelen voor uw airco altijd snel in huis. 

Daarnaast moeten bepaalde types airco's ook verplicht periodiek worden gekeurd. Als erkend airco-energiedeskundige kan u ook hiervoor op ons rekenen en helpen wij om uw aircosysteem of -installatie optimaal af te stellen.