Types Airconditioning

 • splitunit airco mitsubishi

  Split Airconditioner

  Een split airconditioner bestaat uit een binnen en buitentoestel welke verbonden worden met koeltechnische en elektrische leidingen. Kan vervolledigd worden met verschillende types binnenunits.

 • Mitsubishi

 • airconditioning multisplit, binnenunit, buitenunit, woning en kantoor, LG

  Multi Split Airconditioner

  Een multi-split bestaat uit meerder binnenunits en een buitenunit en is de ideale oplossing om meerdere kamers af te koelen of te verwarmen. Bij dit systeem kunnen verschillende types binnen toestellen gecombineerd worden. Kan vervolledigd worden met verschillende types binnenunits.

 • `

  Mitsubishi

 • koeling airco 2-pijpsleiding

  VRF 2-pijps

  Een buitenunit welke verbonden is met meerdere binnenunit door middel van een 2-pijps leiding systeem, Per ruimte kan de temperatuur afzonderlijk worden geregeld door te koelen, te verwarmen of te ventileren. Daarbij werken alle units echter wel in dezelfde (verwarming- of koel)modus. Voordelen zijn, hoge prestaties, eenvoudige installatie en montage, gegarandeerde werking bij buitentemperaturen tussen -20 °C en +43 °C, individueel regelbaar per ruimte. Kan vervolledigd worden met verschillende types binnenunits.

 • koeling airco 3-pijpsleiding industrieel

  VRF 3-pijps

  Een buitenunit welke verbonden is met meerdere binnenunit door middel van een 3-pijps leiding systeem, via verdeelboxen wordt de warmte die uit de ene ruimte wordt onttrokken, 'doorgezet' naar een ruimte die verwarmd moet worden. Dit betekent dat het buiten toestel vaak in deellast zal functioneren, omdat dit buitendeel uitsluitend het tekort aan koeling of verwarming hoeft te leveren. Dit kan tot forse energiebesparingen leiden. Dit systeem is dan ook zeer geschikt als hoofdverwarming en laat zich bovendien uitstekend combineren met vloerverwarming. Voordelen zijn, hoge prestaties, gelijktijdig koelen en verwarmen in aparte ruimtes, eenvoudige installatie en montage, gegarandeerde werking bij buitentemperaturen tussen -20 °C en +43 °C, individueel regelbaar per ruimte. Kan vervolledigd worden met verschillende types binnenunits.

 • rooftop airconditioner industrie

  Rooftop Units

  Een rooftop airconditioner is een economisch en efficiënt systeem voor middelgrote tot grote ruimtes. De unit kan aangesloten worden op een luchtkanalen systeem maar kan ook vrij uitblazen in de ruimte. Deze units kunnen verwarmen, koelen en free-cooling is een optie. Optioneel kan ventilatie met frisse lucht voorzien worden, deze optie gebruikt CO2-sensoren om de luchtkwaliteit op te volgen en de hoeveelheid verse lucht te regelen.

 • Chiller

  Een chiller of ijswatermachine is een mono-bloc airconditioning welke water of glycol koelt. In plaats van koelmiddel, circuleert er nu water of glycol als koude medium om uw ruimte te koelen. Een waterregime 6°/12°C is veel gebruikt in airconditioning. De compressor pomp koelmiddel via het leidingwerk naar een watergekoelde verdamper. Het gekoelde water wordt via een pomp naar de te koelen ruimtes gepomp. Als optie kan de chiller ook uitgerust worden in warmtepomp uitvoering, zodat kan gekoeld en of verwarmd worden. Een airconditioning chiller is perfect als u in meerdere ruimtes of in een groot gebouw het klimaat wilt beheersen.

Meer informatie?

Mitsubishi