Service Cuypers

Studie en ontwerp:

Cuypers Koeltechniek ontwerpt koel, vries, airconditioning en warmtepomp installaties in eigen beheer, dit geeft ons de mogelijkheid om de beste onderdelen te selecteren steeds rekening houdend met de prijs.

Montage:

Nadat u het ontwerp voor uw installatie definitief heeft goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de realisatie. De montage gebeurt in eigen beheer door gecertificeerde monteurs. Het eindresultaat, een installatie van hoge kwaliteit met een hoge afwerkingsgraad en voorzien van de meest moderne technieken.

Onderhoud:

Een deskundige afstelling van uw koel- of vriesinstallatie leidt tot een beter rendement, waardoor er minder koeltijd nodig is en met minder energieverbruik betere prestaties worden behaald.

Voor service en onderhoud van uw installatie kunnen wij u drie formules aanbieden.

Omnium onderhoud

Hierbij heeft u de beschikking over onze servicedienst, 7 dagen in de week en 24 uur per dag, waarbij alle kosten van werkzaamheden die voortvloeien uit correctief of preventief onderhoud aan de koelinstallatie volledig vallen onder de all-in formule. Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de F-Gas wetgeving.

Semi omnium Onderhoud

Hierbij heeft u de beschikking over onze servicedienst, 7 dagen in de week en 24 uur per dag, waarbij de kosten van preventief onderhoud aan de koelinstallatie voorzien zijn in het contract. Alle kosten van correctief onderhoud worden verrekend op regiebasis. Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de F-Gas wetgeving.

Basis Onderhoud

Hierbij heeft u ook de beschikking over onze servicedienst, 7 dagen in de week en 24 uur per dag. De kosten van zowel correctief als preventief onderhoud worden verrekend op regiebasis. Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de F-Gas wetgeving.