Soorten Isotherme Installaties

koelinstallatie, vriesinstallatie, isotherme installaties, koelkamers, vrieskamers koelinstallatie, vriesinstallatie, isotherme installaties, productieruimtes, industrie
 • Koelkamers en vrieskamers

  Cuypers Koeltechniek bouwt koelcellen en vriescellen van hoogwaardige kwaliteit. Door onze ervaring en vakkennis bent u verzekerd van een jarenlang zorgeloos gebruik.

 • Deuren

  De isotherme draaideuren en schuifdeuren uit ons gamma kunnen geleverd worden met ingeschuimd kader voor montage op modulaire panelen of kunnen voorzien worden van een vast deurkozijn voor montage op industriële panelen of metselwerk.

 • Productieruimtes

  Cuypers Koeltechniek bouwt ook productie- of werkruimtes al dan niet gekoeld in sandwichpanelen.
  Voor gekoelde productie- en werkruimtes leveren wij een uitgebreid assortiment deuren en ramen.

 • ULO cellen

  Cuypers koeltechniek bouwt ULO cellen waar de temperatuur, vochtigheid en het zuurstof gehalte beïnvloed worden. Hiermee kan het bewaarproces in een fruitcel verlengd worden. De perfecte maatvoering van onze isolatiepanelen zorgt voor een dampdichte constructie. Dit zorgt na zorgvuldig kitten van paneelnaden en doorvoeringen voor een dampdichte koelkamer. Met onze gasdichte schuif en hefdeuren voorzien van oppompbare dichting bent u verzekerd van een feilloze afdichting. Wij zorgen ook voor de inrichting van ULO celen, longen, doorvoeringen, meetkranen, ramen, enz.

 • Clean Rooms

  Onze isolatiepanelen zijn uitermate geschikt voor het bouwen van cleanrooms. Door de steeds strengere HACCP normen kan bewaring en productie in een clean room omgeving beter opgevolgd worden.

Meer informatie?