Koeltechniek Service

 • Energy Scan: continue verbetering

  Regelmatig uw installatie en het gebruik ervan laten bekijken door Cuypers Koeltechniek kan. Wij lichten uw installatie door en geven advies waar er verbeterd kan worden.

 • Onderhoud

  Uiteraard blijft periodiek preventief onderhoud noodzakelijk om uw koelinstallatie perfect in bedrijf te houden. Daarvoor kunt u een onderhoudscontract afsluiten, afgestemd op uw wensen en eisen. Bij voorkeur wordt het onderhoud uitgevoerd door een vaste monteur, die uw installatie tot in detail kent.

 • Besturing op afstand

  Dankzij de toegepaste technologie kunt u uw installatie, waar ook ter wereld, op afstand beheren en monitoren. Bovendien kunnen wij bij een eventueel probleem de besturing controleren en indien nodig aanpassen. In geval van een mechanische storing kunnen wij een servicemonteur inschakelen.

 • Snel ter plaatse

  Onze professionele servicemonteurs zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen met uw installatie, dan zijn ze snel ter plaatse om het te verhelpen.

 • Lage operationele kosten

  Tijdens de ontwerpfase onderzoeken we hoe het energieverbruik kan worden verlaagd. We werken zoveel mogelijk met energiezuinige compressoren, verdampers en condensors. Het gebruik van een traploze toerenregeling van compressoren, ventilatoren en pompen kan in vele gevallen energie besparen.

Meer informatie?