Koeltechniek

30 JAAR ERVARING IN KOELEN & VRIEZEN


Van koelcellen tot koelcentrales. Van de horeca tot de (zware) industrie. Al reeds 30 jaar realiseren wij koeltechnieken naargelang de noden van onze klanten. U zegt wat u nodig heeft, wij ontwerpen en bouwen uw installatie volledig in eigen beheer.

text

Lage operationele kosten

text

Milieuvriendelijke werking

text

Beheer vanop afstand

KOEL- & VRIESCELLEN


Onze koel- en vriescellen zijn één van onze uithangborden voor maatwerk. We kijken naar uw noden en de locatie waar uw cel moet komen. Naargelang selecteren we een geschikt koelsysteem en bouwen we uw cel op met geïsoleerde panelen en deuren. Zo krijgt u een damp- en gasdichte ruimte voor een betrouwbaar koel- of vriesproces.

KOEL- & VRIESCELLEN

KOELMEUBELS


Bij Cuypers Koeltechniek verdelen en installeren we koelmeubels van het Belgische kwaliteitsmerk. Van koelbanken en koeltogen tot wandkoelingen en meer, u selecteert de koelmeubels die u wilt. Vervolgens werken wij samen met onze leverancier om deze op maat te maken en komen wij deze in uw zaak installeren.

KOELMEUBELS

PROCESKOELING


Bent u op zoek naar een installatie voor de koeling van uw industriële processen of voor het klimatiseren van uw bedrijfsgebouw/-ruimtes? Wij ontwerpen en bouwen systemen voor proceskoeling gebaseerd op ijswater en koelgas (direct expansie). Naargelang uw toepassing leveren wij betrouwbare chillers/koelcentrales van goede kwaliteit.

PROCESKOELING

KOELTECHNIEKEN SERVICE


Vertrouwt u het ontwerp en de plaatsing van uw koeltechnieken aan ons toe, dan kan u ook steeds rekenen op onze alomvattende service. Wij staan 24/7 klaar voor onderhoud en volgen uw installatie periodiek op.

Heeft u reeds een koel- of vriesinstallatie (van een andere partij)? Ook dan kan u op ons rekenen voor het onderhoud van uw installatie. Daarnaast kan u ook op ons beroepen om uw installatie te optimaliseren