KOEL- & VRIESCELLEN

Koelsysteem voor úw vereisten


Om het meest geschikte koelsysteem te selecteren, moeten we natuurlijk uw koel- en vriesvereisten (en die van uw producten) kennen. Daarom betrekken we u meteen vanaf de start.

Daarnaast nemen we ook andere factoren in rekening, zoals de gewenste grootte van uw cel, de benodigde koelcapaciteit en de specifieke toepassing waarvoor de cel zal dienen (productieruimte, ULO-cel, clean room,...).

Op basis van al deze factoren kunnen we vervolgens het meest geschikte koelsysteem selecteren.

Koelsysteem voor úw vereisten

Damp- & gasdichte cel op maat


Zodra we het koelsysteem hebben bepaald, gaan we aan de slag met het ontwerp van uw cel.

We kijken hoe we uw koelsysteem het beste kunnen inwerken en hoe we uw cel - naargelang uw wensen - in de voorziene ruimte kunnen plaatsen.

Geeft u akkoord op het ontwerp, dan komen wij uw cel z.s.m. plaatsen. Hiervoor gebruiken wij op maat gemaakte geïsoleerde panelen en deuren. Zo krijgt u een damp- en gasdichte ruimte voor een betrouwbaar koel- en/of vriesproces.

Damp- & gasdichte cel op maat

Futureproof koelinstallaties


Wij bereiden uw koelinstallaties voor op de ecologische normen van de toekomst. Voor nieuwe installaties adviseren we natuurlijke koudemiddelen als alternatief voor synthetische. Deze zorgen voor een pak meer zekerheid omdat ze niet onder de F-gassen wetgeving vallen. Geen onverwachte wijzigingen van opgelegde quota’s met daarop volgende prijsstijgingen.

Futureproof koelinstallaties