Studie & Ontwerp

Locatiebezoek & voorstudie


Bij ons staat ieder project in het teken van maatwerk. En maatwerk kan uiteraard niet via telefoon of mail worden geleverd. Daarom komen we graag langs om uw project te bespreken.

Allereerst overlopen we uw vragen en noden. Naar wat voor installatie of systeem bent u op zoek? Wat is de toepassing? En zijn er bepaalde vereisten? 

Daarnaast kijken we ook naar de praktische kant. Waar moet uw installatie of systeem komen te staan? Hoe verdelen we de units? Hoe kunnen we kabel- en leidingwerk zo goed mogelijk wegwerken? 

Op basis van al deze variabelen maken we een voorstudie en adviseren we u over de beste mogelijkheden. Hakt u de knoop door, dan starten wij met het ontwerp. 

Locatiebezoek & voorstudie

Moderne software voor tekenen & berekenen


Voor het ontwerp van uw installatie of systeem gebruiken we moderne software waarmee we de nodige afmetingen, volumes en waarden berekenen.

Heeft u een grote (koeltechnische) installatie, dan gebruiken we eveneens een specifiek tekenprogramma om uw installatie uit te tekenen.

Zijn alle berekeningen en tekeningen finaal, dan nemen we alles samen in een gedetailleerd ontwerp. Geeft u hier akkoord op, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag en halen we de nodige onderdelen in huis.

Vervolgens komen we uw installatie of systeem zo snel mogelijk plaatsen of starten we met de montage in ons atelier.

Moderne software voor tekenen & berekenen