SERVICE

SERVICE


Om de kwaliteit van onze koeltechnieken, aircosystemen en warmtepompinstallaties te garanderen, realiseren wij al onze projecten volledig in eigen beheer.

Van de voorbereiding en montage tot de plaatsing en het onderhoud, onze werkwijze staat volledig in het teken van één doel: de best mogelijke oplossing voor u en onze andere klanten.

text

STUDIE & ONTWERP

Een goede voorbereiding is het halve werk. En een goede voorbereiding start bij ons met een locatiebezoek.

Zo komen we bij u langs om te luisteren naar uw vragen en uw noden. Naargelang kunnen we u adviseren over de mogelijkheden en maken we een voorstudie. Op basis hiervan tekenen we vervolgens een ontwerp uit voor uw installatie/systeem.

text

MONTAGE & PLAATSING

Keurt u het ontwerp voor uw installatie/systeem goed, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag. 

Heeft u een koeltechnische installatie, dan monteren we deze (indien mogelijk) volledig in ons atelier en komen we deze opstart-klaar plaatsen. Heeft u een aircosysteem of warmtepompinstallatie, dan installeren we alle onderdelen en apparaten op uw locatie en voorzien we maatwerk ter plaatse.

text

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Naast de kwaliteit is natuurlijk ook de continuïteit van uw installatie/systeem belangrijk. Daarom laten we in onze na-service niets aan het toeval over.

We volgen uw installatie constant op en komen periodiek langs voor controle en onderhoud. Daarnaast kan u ons 24/7 bereiken voor herstellingen en werken we nauw samen met onze leveranciers om wachttijden te beperken.