Montage & plaatsing

MONTAGE IN EIGEN ATELIER


De koeltechnische installaties die we realiseren zijn vaak groot in omvang. Dit maakt dat er veel maatwerk komt kijken bij de montage, zoals het bouwen van de frames, de elektriciteitskasten en het leidingwerk.

Daarom monteren we onze koeltechnische installaties in ons eigen atelier. Hierdoor kunnen we alle onderdelen goed op elkaar kunnen afstemmen en de werking van de installatie grondig testen voor de plaatsing.

Het montageproces is tevens een totale team effort van al onze vakmannen. Iedereen werkt aan ieder project mee om keer op keer een kwalitatieve en aansluitklare installatie af te leveren.

MONTAGE IN EIGEN ATELIER

PLAATSING DOOR GECERTIFICEERDE VAKMANNEN


Naast de montage van onze koeltechnische installaties verzorgen onze gecertificeerde vakmannen uiteraard ook de plaatsing van al onze installaties en systemen. En uiteraard komt ook hier het nodige maatwerk bij kijken.

Is de plaatsing afgerond, dan briefen onze vakmannen u over de werking van uw installatie of systeem, tonen zij hoe u deze zelf kan beheren en begeleiden zij u ook bij de opstart. Daarnaast antwoorden zij ook graag op al uw vragen.

PLAATSING DOOR GECERTIFICEERDE VAKMANNEN